Comfortabel Wonen

Voor Comfortabel Wonen ontwikkelde Taknuti verschillende apps rond alle aspecten van wonen. Naast informatie over keukens, badkamers, haarden en meer is er tevens een winkelzoeker waarmee gebruikers snel een woonwinkel in hun buurt of in een willekeurige plaats kunnen vinden. Ook deze zoekmogelijkheid is uitgesplitst in verschillende categorieën.

De verschillende aspecten zijn ook samengevoegd in een overkoepelende Wonen - applicatie. In deze applicatie is iedere component te herkennen aan zijn eigen kleur, die ook weer terugkomt in de verschillende pictogrammen.

Via de detail-pagina van een winkel kan de gebruiker de winkel bellen of mailen. ‘Achter’ de detailpagina zit een schermpje met extra opties, waar de gebruiker een route kan plannen met de ingebouwde ‘Kaarten’ applicatie of een prijs kan winnen via een actie van het Voorlichtingsburo Wonen. Door de betreffende winkel op een aantal onderwerpen een waardering van vijf sterren te geven maakt de gebruiker kans op 1000 euro.

De apps voor Comfortabel Wonen voor de iPhone zijn in de App Store te vinden, een specifiek voor de iPad ontworpen versie is ontworpen en wordt door de klant overwogen. De apps voor Android zijn te downloaden in de Android Market.